keskiviikko 22. elokuuta 2012

Lumene BB-Cream

Hyvistä meikkipohjista puhuttaessa Lumenen meikkipohjat eivät yleensä ole olleet niitä, jotka ovat ensimmäisinä nousseet mieleeni. Hyvä meikkipohja kun on minun ihollani sellainen, joka peittää sopivasti, levittyy hyvin, tuntuu iholla kevyeltä, ei ole liian kuiva eikä liian rasvainen, jättää ihon heleän näköiseksi ja kestää iholla hyvin.

Lisäksi tuotteesta tulisi löytyä iholleni sopivan vaalea sävy.

Onkin siis outoa, että voin kertoa Lumenen tuotteen täyttävän nuo kaikki edellytykseni ja kilpailevan ykköspaikasta meikkipohjien kategoriassani Shiseidon sävyttävän päivävoiteen kanssa.Siinä missä BB-voidevimma on iskenyt lähes kaikille kosmetiikkamerkeille, on Lumenekin tietysti napannut vimmaan kiinni kääriäkseen siitä omat lanttinsa kotiin.Ja hyvä näin, sillä Lumenen BB-voide on minun ihollani ylivoimaisesti paras Suomen markkinoiden BB-voide!Olen aiemmin pitänyt Garnierin BB-voiteesta, mutta tuotteen valeampi sävy on iholleni hitusen liian tumma ja koostumuskin ehkä hieman liian kiiltävä.Lumenen BB-Creamista löytyy kahta sävyä (01 ja 02), joista 01 on iholleni sopiva.Sain Lumenelta ensin sävyn 02 kokeiltavakseni ja ihastuin siihen niin kovasti, että minun oli pakko sen jälkeen käydä ostamassa iholleni paremmin sopiva sävy 01.Lumenen BB-Creamin kanssa on tärkeää, että tuotteen käyttää iholla yksinään. Ohjeet neuvovat niin tekemään, mutta itse tietysti halusin väkipakolla uhmata näitä ohjeita ja kokeilla tuotetta kaikkien muiden mahdollisten voiteiden kanssa. Ei toiminut ja lopputulos oli, että joka kerta peittävyys, levittyvyys tai kestävyys kärsivät. Voide olikin siis parhaillaan joko yksinään tai maksimissaan kevyen seerumin päällä. Uusin kokeiluni on tosin ollut käyttää tuotetta Lumenen ihanan Premium Beauty -linjan hoitoöljyn päällä ja sen kanssa tuote onkin kyllä toiminut loistavasti. Voidemmaisemmat koostumukset ovat siis olleet ainoa hankaluus tuotteen kanssa.Iho ilman BB-voidetta.
BB-Cream levittyy iholle ohuena, muttei kovin rasvaisen tuntuisena. Tuote tuntuu iholla ohuelta, mutta näyttää silti sopivan peittävältä ja ihon sävyä tasoittavalta ja peittääkin iholla itseasiassa enemmän kuin esimerkiksi Shiseidon sävyttävä päivävoide.Tykkään tuotteen iholle jättämästä pinnasta, sillä se on kestävän oloinen ja heleän näköinen, mutta puolimattaisen tuntuinen.Itse viimeistelen pinnan Diorin irtopuuterilla, jolloin iho jää yhä heleäksi, mutta lopputulos kestää vielä paremmin iltaan saakka.Olen itse käyttänyt tuotetta yksinään tai laivalla töissä kuivassa sisäilmassa ollessani ohuen kosteusseerumin tai hoitoöljyn päällä ja kuivuuteen taipuvainen ihoni on voinut loistavasti.Lumenenkaan BB-Cream on tuskin sen enempää oikean BB-voiteen kaltainen kuin muutkaan Suomessa myytävät "BB-voiteet", mutta hyvää jälkeä tämä silti tekee ehdottomasti. Siinä missä esimerkiksi Garnierin BB-voide tuntuu enemmän sävytetyltä päivävoiteelta, on Lumenen BB-Cream puolestaan enemmän hoitava meikkivoide.Itse olen aivan innoissani Lumenen BB-voiteesta ja suosittelen sitä ehdottomasti. Aivan mieletön tuote!

Oletteko kokeilleet Lumenen BB-Creamia? Mitä olette siitä tykänneet?

43 kommenttia:

 1. Kiitos tästä vinkistä. Olen tykännyt Garnierin BB-voiteesta, mutta vaaleampi sävy on minunkin iholleni silti hieman liian tumma.

  VastaaPoista
 2. Minkä hintainen tuote kyseessä? Esittelyn perusteella vaikutti todella hyvältä, voisin jopa koittaa :)

  VastaaPoista
 3. Mulla olis seuraava ostos nuo bb-voiteet :) onko tuo lumenen bb voide parempi kuivalle iholle vai enemmän rasvaiselle?
  kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 4. En ole vielä kokeillut mutta suunnitelmissa on, jospa tämä olisi itsellekin tarpeeksi vaalea, aiemmin testatut ovat olleet liian tummia :/ muuten mitä huulikiiltoa sulla on tossa viimeisessä kuvassa? Tosi nätti sävy!

  VastaaPoista
 5. minkä hintainen tuote on? :)

  VastaaPoista
 6. Pakko kokeilla! Tähän asti olen sekoittanut Ultra Sun -aurinkovoidetta (kasvoille tarkoitettua) ja Sensain meikkivoidetta, jolloin lopputulos on ollut mukavan "kevyehkö" ja kuitenkin suojakertoimellinen, mutta jos noista kahdesta sävystä jompi kumpi vain itselleni sopii niin kokeiluun lähtee! Ei tarvitse sitten enää läträtä kahden purkin kanssa. :) Kiitos siis esittelystä!

  VastaaPoista
 7. Itse käytän lumenelta kosteuttavaa meikkivoidetta sävyssä 0. Onkohan tuo sävy 1 bb voiteesta liian tumma minulle?

  VastaaPoista
 8. Totta, olen täysin samaa mieltä kanssasi Lumenen BB:stä. Se on tällä hetkellä korvannut muut aiemmat meikkipohjat. Aivan loistava tekele! :)

  VastaaPoista
 9. Ohhoh onko tuo tosiaan noin peittävää? Että peittää punaisuuden noin loistavasti? Apua, pitää ehkä lähteä ostamaan tuo;)

  VastaaPoista
 10. Näin kesällä en ole muuta käyttänytkään kuin ko. tuotetta, jos ylipäätään jaksan mitään meikkipohjaa väkertää :D Itse sipaisen myös päälle vielä irtopuuteria, jää muuten mielestäni hieman liian kiiltäväksi. Ihan loistotuote siis ja kuuluu jo vakioarsenaaliini!

  VastaaPoista
 11. Olen kokeillut. Mulla on sävy 1. Se on aivan liian tumma! En myöskään saa sitä levittymään hyvin, vain päivävoiteen kanssa tuli tasaista jälkeä.

  Garnierin vaaleampi sävy on myös tummahko mulle, mutta saan sen paremmin levitettyä ja se ei näytä niin tummalta kuin Lumenen.

  VastaaPoista
 12. Vau! Siis tuollaistako jälkeä tuo saa aikaan? Pakko kokeilla! Laitetaan siis suoraa kosteusvoiteen jälkeen?

  VastaaPoista
 13. Minä(kin) yhdistän Lumenen meikkivoiteet aina johonkin oudon sävyiseen, huonosti pakattuun ja erittäin pakkeloivaan tuotteeseen. Omalla kohdallani yllävä oli Hydra Drops sarjan 0 vaniljavaahto. Meikkivoiteen peittävyys on melkein olematon, mutta tuote on silti mahtava. Käytän voidetta puuterin tai meikkipuuterin alla, riippuen kuinka peittävää jälkeä toivon. Annu

  VastaaPoista
 14. Moi, oletko valmis luopumaan tuosta tummemmasta sävystä?
  Voisin sen ostaa jos olet.

  -pirpana-

  VastaaPoista
 15. Tuli mieleen noista Lumenen meikkivoiteista! Kun sanot, ettei ne ole hyviä mielestäsi. Niin onko sun mielestä esim. Rimmelin mattameikkivoide parempi vai huonompi kuin Lumenen vastaava? Itse olin aika yllättynyt kun koitin Rimmeliä, ja se tuntui yllättävän HYVÄLTÄ siis ollakseen sellainen halpis.
  T: Rintintin

  VastaaPoista
 16. Nyt on mennyt jo varmaan noin kuukausi kun olen tätä tuotetta käyttänyt ja olen tykännyt! ^_^ Joo ei ole varmasti oikeaa bb-voidetta tuo nähnytkään mutta toimii käytönnössä melkein täydellisesti eikä kaada opiskelijan kiikkerää taloutta :) Yllätyin kyl kuinka hyvin tuote peittää ja saa aikaan ihanan mutta sopivan heleän ja luonnollisen lopputuloksen eikä iho tunnu siltä että se olisi meikattu. Kätevää ja toimivaa :) Mulla ollut muuten myös käytössä tuo vaaleampi sävy. Se medium oli yllättävän tumma sävyltään :O

  VastaaPoista
 17. Pidin kyllä itsekin Lumenen BB-voiteesta, mutta sävy oli kerrassaan väärä :( Melkein yhtä tumma kuin Garnierin vaalein sävy ja punertava. Kannattaa siis ehdottomasti testata sävy huolella ennen ostamista! Kalmankalpeille kohtalonsisarille suosittelen esim. Skin79:n Super+ BB Cream Pink Label -voidetta.

  -n00b

  VastaaPoista
 18. Olin mukana testiryhmässä ja kokeilin tätä. Muuten olin tyytyväinen, mutta sävyt ovat minulle liian punertavia. Ja ehkä olisin kaivannut ihan hieman lisää peittävyyttä. Minulla oli silloin kokeillessa Roaccutan-kuuri päällä, joten iho oli aika kuiva. Siksi (mikään) voide ei levittynyt kovin helposti, joten sekoitin joukkoon tipan seerumia. Hyvin toimii! Ehdotinkin testiryhmässä antamissani kommenteissa, että tuotekehityksessä voisi jopa miettiäs sellaista vaihtoehtoa, että seerumi lisättäisiin tuotteesen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta jos otetaan huomioon sellainen seikka, että ihotyyppejä on niin paljon erilaisia niin luulen että tuotekehityksessä mietitään aina sellaista voide/meikkityyppiä varsinkin bb-voiteen kaltaisessa tuotteessa, että se sopisi mahdollisimman monelle! 1 sävy on vaalea punertava ja 2 sävy on kellertävä tummempi. Mielestäni parempi vaihtoehto sinun kohdalla on lisätä alle seerumi kuin että tuote sisältäisi sen.

   Poista
 19. Oottelin aikani tota myyntiin, kun luin jostain blogista positiivisia tuomioita siitä. En malttanut ootella tarpeeksi kauaa ja ostin sitten Lumi Magiquen näytteestä huumaantuneena, mutta enää ei olla niin alkuhuumassa.. Testailin tuota Lumenea nyt Citymarketissa ja peittävää tosissaan on ja varsin riittoisaa. Otin mielestäni pienen määrän ja voidetta sai levitellä suurin piirtein kyynärpäitä myöden, kun en keskellä kauppaa päässyt sitä poiskaan pesemään. Tummempi sävy on muuten tosi tumma, itse luulin olevani ruskea, mutta tummempi sävy oli järkky ainakin mun iholla.. Ehkä käyn taas testailemassa sitä vaaleampaan, maltillisemmalla määrällä kylläkin!

  VastaaPoista
 20. Aivan loistava tuote! Ihanaa että viimeinkin joku nostaa tämän blogissaan esile, olen itse hehkuttanut tätä jo kuukauden verran kavereille! :D

  Kaikki kuivaihoiset kokeilkaa ihmeessä tätä, kerrankin tarpeeksi peittävä tuote joka oikeesti myös kosteuttaa ja toimii atoopikollakin :) Harmi vain että ovat laittaneet putkiloon tekstin "anti-aging", hätyyttää varmasti monia potentiaalisia, nuorempia asiakkaita. Hintaa tällä oli 19,90€ Sokoksella, mutta on kyllä worth every penny!

  VastaaPoista
 21. Samaa mieltä, tähän mennessä paras marketti-BB-voide. Kun näitä alkoi tulla myyntiin, olen kokeillut kaikki mahdolliset testerit. Ekana myyntiin tulleeseen (?) Garnieriin sorruin, mutta käyttämättä jäi, liian tumma ja kiiltävä jälki. Maybelline ei peitä yhtään, L'orealin ja Body Shopin vastaavat voiteet ovat ihollani todella oransseja. Lumenen meikkivoiteet muuttuvat yleensä ihollani levittämisen jälkeen selvästi tummemmiksi, mutta tässä tuotteessa sitä vikaa ei ole, vaan sävy säilyy tasaisena koko päivän.

  VastaaPoista
 22. Mun oli tänään pakko käydä ostamassa tämä...:). Katsotaan sitten millainen on. Muutenkin mulle on iskenyt joku hämärä Lumene-hurrahdus. Ennen en ostanut mitään heiltä ja nyt sitten senkin edestä.

  Blomma

  VastaaPoista
 23. Jos hintaa on se parikymppiä, niin saattaapi jäädä ostamatta. Oon nyt investoinut Chanelin Vitalumiére Aqua meikkivoiteeseen, jonka saa lentokentältä DUTY FREEnä kolmekympin hintaan, niin mielummin jätän tämän ostamatta ja kun Chanelin meikkivoide loppuu, ostan sen ja tuhlaan kymmenen euroa enemmän laadukkaaseen meikkivoiteeseen (vrt. bb-voide) :-) toki saattaa olla hyvä voide, mutta en usko olevan kahdenkympin arvoinen. toki testereitä saatan kokeilla, mutta eiköhän chanelissa pysytä. c:

  ootko muuten koskaan kokeillut Chanelin Vitalumiére Aqua -meikkivoidetta? huipputuote, jättää luonnollisen hehkun iholle, kevyt/medium peittävyys ja ihan unelma levittää - plussaksi vielä kiva kosteutusteho :-) suosittelen! olis kiva myös kuulla sun mielipiteitä ko. tuottteesta.

  VastaaPoista
 24. Tää tuli kyllä kreivin aikaan, lähipäivinä nimittäin jatkuu Sen Täydellisen meikkivoiteen etsintä kun jälleen yksi ah-niin-sitä-tätä-tuota-mutta-ei loppuu.

  Oot muuten aivan ihana bloggaaja ja vuodesta toiseen jaksan uusimpiin postauksiin itseni klikata. Kiitos kun jaksat pitää tätä! :)

  VastaaPoista
 25. on kokemuksia ja petyin koska oli liian tumma, liian tumma, liian tumma! ootan että lumenelle tulee sävy nimeltä "puhtaat valkeat lakanat"

  VastaaPoista
 26. Olen kuullut tästä nyt niin paljon, että munkin on ehkä pakko tätä kokeilla (jahka ihonvärini palautuu ennalleen minun mielestäni liiallisen rusketuksen vuoksi).

  Samalla haluaisin kysyä, josko osaisit neuvoa hyvän ja luotettavan nettikaupan, josta voi ostaa Cliniquen tuotetta? Ihastuin heidän dramatically different moisturizing lotioniin, ja koska en hetkeen ole menossa esim. laivalle, taitaa nettikauppa olla ainoa vaihtoehtoni, ellen halua maksaa siitä ylu viittäkymppiä. Tutkimustyöni tuloksena löysin hintojen olevan maissa vajaa 60e ja laivalla vajaa 40e, osaatko sanoa pitääkö tämä paikkansa?

  VastaaPoista
 27. Kysyisin että sopiiko toi 15-vuotiaan iholle kun siinä on toi AntiAge-"toiminto" (en saa oikeaa sanaa mieleen:D)? Haluaisin nimittäin kovasti kokeilla!

  VastaaPoista
 28. Blaah, ilmeisesti olen ainoa ihminen maailmassa, jota oikeastaan vaan ärsyttää tää BB-hypetys.... Mitä enemmän voiteita tulee markkinoille, sitä vähemmän kiinnostun. Johtunee siitä(kin), että olen aina inhonnut kaikkea itseruskettavaa ja -sävyttävää enkä ole meikkivoidettakaan käyttäny kuin muutaman hassun kerran kokeillu. MUTTA, luotan kuitenkin Lumeneen ja ainakin tähän Vitamin C -sarjaan, puhumattakaan tästä blogistasi ;) , joten tuo heleyttävä ominaisuus ja tämä bb-voide voisi olla joskus kokeilun arvoinen, ehkä. Jos saan näytteen jostain tai koko putelin hyvin, hyvin halvalla. ;)

  VastaaPoista
 29. Voih, halusin niin kovasti tykätä tästä, mutta huti tuli.

  Ihoni on kalpea, ja vaikka sävy Light näytti kaupassa hyvältä, luonnonvalossa se oli liian tumma. Lisäksi sen sijaan, että voide olisi peittänyt, se toi jokaisen ihoni virheen esiin: punaiset kohdat loistivat, ihohuokoset näyttivät vieläkin suuremmilta.

  Yritin korjata tilannetta laittamalla päälle hieman mineraalimeikkipohjaa ja/tai puuteria, jolloin lopputulos oli paakkuinen ja tunkkainen. En vain käsitä miten tällä voisi saada kevyen, peittävän, luonnollisen lopputuloksen?

  No, nyt mulla on sitten kerran kokeiltu putilo, taidan ottaa kirpparireissulle mukaan josko joku sellaisen parilla lantilla haluaisi ostaa.

  VastaaPoista
 30. Tätä voisi olla kiva kokeilla, mutta kuiva ihoni varmaan tarttisi tuhdin seerumin (tai kevyemmän + voiteen) alle, joten saa nähdä toimiiko. :/

  VastaaPoista
 31. Ostin tuotteen viikonloppuna, koska en ole vielä kokeillut muita bb-voiteita. Kahden päivän jälkeen ihossani alkoi kuitenkin tuntua kuumotusta ja kasvoja pestessä tunsin ihossa hassua syheröä. Ihon ärtyminen on jo viides kerta tämän kesän aikana ja aina eri tuotteesta. Seuraavaksi olis sitte edessä ärtsyttävän ainesosan metsästys :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen että se on tuotteen titaanidioksidi, se joka antaa aurinkosuojan.

   Sitä on mineraalimeikeissä ja ne saa ihoni kirvelemään, kutiamaan ja joskus jopa reagoimaan nostamalla jotain "syheröä" juurikin.

   Poista
 32. Tuote on ihan loistava! Peittää, mutta ei liikaa. ja tämä peittää mun kraaterin kokoisen ihohuokoset nenässä sekä poskissa. Pysyy suhteellisen hyvin, mutta päivän aikana voi lisätä kevyesti jos näyttää että on liiaksi "sulanut" iholle. Hinta taisi anttilassa olla hiukan alle 17 euroa, eli ei paha. Mulla on vaalea iho ja nyt hiukan ruskettunut, joten saa nähdä miltä näyttää kun kaikki rusketus häviää..toivotaan että ei oo liian tumma! koska enää en normaalia meikkivoidetta tule etsimään ja ostamaan! ne näyttääkin niin tunkkaisilta tämän rinnalla. kannattaa kokeilla. esim stockalta saa varmaan tätä pieneen purkkiin kokeiluun jos haluaa, eli ei tarvii ostaa sikaa säkissä!

  VastaaPoista
 33. Hei!

  Mainitset tuossa Lumenen Prenium-sarjan hoitoöljyn. Kyseessä on ilmeisesti Premium Beauty Uudistava Tehoöljy, jonka kohderyhmäksi Lumene on asettanut yli 50-vuotiaat. Itsekin olen tuotetta käyttänyt (olen 26-vuotias) ja öljy on tehnyt iholleni ihmeitä! Iho on näkyvästi parantunut ja ihohuokoset pienentyneet. Mietin vain, koska tuote on kohdistettu huomattavasti iäkkäämälle väestölle, onko tuotteen käytöstä jotain haittaa näin nuorella iällä? Olisin erittäin kiitollinen vastauksesta :)

  VastaaPoista
 34. Testasin tätä kaupassa, mutta minä ja lumene ei vaan sovita yhteen! Ensimmäiset 5min tuote näytti levitettynä hyvältä, mutta sitten tapahtuu sama mikä lumenen meikkivoiteen ja meikkipuuterinkin kanssa eli meikki tummuu ja alkaa punertaa! Joskos on saanut hävetä silmät päästään kaupungilla kun kotona lähtiessä näyttää hyvältä, mutta kaupungilla kun vilkaisee peilistä niin vastaan kurkistaa oikea punapossu...

  VastaaPoista
 35. Edelliselle anonyymille...syy ei ole välttämättä lumenen tuotteen vaan ihosi ph:arvon...itsellänikin iho menee "juuri oikean sävyisestä" tuotteesta vähän ajan päästä tummemmaksi. Kannattaa ottaa sävyä vaaleampi tuote jos on mahdollisuus.Silloin se tummuu oikean väriseksi. Kerta tässä lumenen bb-voiteessa ei ole vaaleampaa sävyä kuin light niin kannattaa sen light sävyn kanssa sekoittaa jotain ohutta meikkivoidetta joka on vaaleaa..anteeksi pitkä stoori:D

  VastaaPoista
 36. Tykkäsin tuon tuotteen peittävyydestä ja hohtavasta pinnasta, oikein yllätyin miten paksua se on. Mutta aika vaikea levittää kun on tosi tahmaista. Tekisi kuitenkin mieli ostaa, mutta emmin onko sävy minulle liian oranssi tai punertava(?). Ihoni on vaalea ja taittaa keltaiseen, tuo kyllä sulautuu ihoon, mutta saa sen ehkä hieman liian oranssin sävyiseksi. Light sävy siis. Joku sanoi että tuo olisi punapohjainen, en kyllä nää sitä itselläni punaisena, mutta johtuukohan tuo lievä oranssinen sävy siitä, että siinä on enemmän neutraalia/punertavaa kuin normaalisti käyttämissäni kellertävissä meikkivoiteissa.

  VastaaPoista
 37. Oho, näyttääpä hyvältä tämän voiteen peittävyys! :o Pakko ostaa seuraavaks tämä kokeiluun :-D

  VastaaPoista
 38. Minä en ole kokeillut Lumenea, mutta toista edullista olen eli Nivean BB-voidetta. Joko sitä saa Suomesta, itse ostin Nivea-maasta eli Saksasta? Tuotteessa on vain kaksi sävyvaihtoehtoa (ainakin toistaiseksi täällä), vaalea ja tumma, ja luulen kyllä, että Suomen markkinoille pitäiosi tuoda ekstravaalea myös, koska tuo vaaleakin hipoo liian tumman rajoja kalpeahkolla iholla. Mutta olen silti ollut tyytyväinen. Nivean BB-voide peittää erinomaisesti, paremmin kuin moni meikkivoide, näyttää silti luonnolliaselta ja 7 euron hinta ei päätä huimaa.

  VastaaPoista
 39. Täydellinen pettymys.
  Tyypillinen huono meikkivoide-efekti. Pakkelimainen, ja ainakin keski-ikäisellä iholla saa sen näyttämään vanhemmalta korostamalla ihohuokosia ja pintakuivia kohtia.
  Taattua lumene-laatua; roskiin menee yhden käyttökerran jälkeen.
  Sopii varmaan hyvin nuoren, muutenkin hyväkuntoisen ihon värivirheiden peittämiseen.

  VastaaPoista
 40. Onko kukaan kokeillut Lumene Arctic Aqua sävyttävää päivävoidetta? Mikä näiden kahden ero on?

  VastaaPoista
 41. AA sävyttävä päivävoide on paljon ohuempi ja kevyempi, eli tasoittaa ihon sävyä vain kevyesti eikä peitä samalla lailla kuin tämä BB-voide peittää. :) Myös sävyt ovat molemmat melko tummia, tämän sävy nro 1 on hieman vaaleampi.

  VastaaPoista

Sanottavaa tai kysyttävää? Mietittävää tai kommentoitavaa? Pohdittavaa tai ajatettelunaihetta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...