keskiviikko 7. marraskuuta 2012

-15%

Lancomen meikkivoiteet saavat kovasti kehuja niin kosmetiikkabloggaajilta, kauneustoimittajilta, kosmetiikkamyyjiltä kuin ihan kuluttajiltakin. Ei olekaan ihme, että moni tahtoisi päästä kokeilemaan niitä.Hinta kuitenkin hirvittää monia: 50 euroa meikkivoiteesta on kova hinta. Varsinkin, jos tuote ei sitten kuitenkaan ole täysin nappi valinta.Surffailin Sokoksen nettikaupassa ja uskon löytäneeni vastauksen tähän varmasti montaa teistä koskevaan dilemmaan.

Ensin katsoin hämmentyneenä, ovatko sokoslaiset ryhtyneet myymään testereitään pois.
 Nämähän näyttävät ihan testereiltä!Hämmentävää ja epäilyttävää...

Ilmeisesti Lancome on nyt sitten keksinyt maailman kätevimmän idean: 15 ml meikkivoide (normaalikoko 30 ml) näppärässä pakkauksessa ja näppärään hintaan. (Ja jos nyt ihan tarkkoja ollaan, on halvempaa jopa ostaa kaksi pientä pulloa kuin yhtä isoa...) Ja onhan se totta, että tuo kulkee meikkipussissa mukana isoa pulloa helpommin.

Ainoa ongelma vaan on, ettei Teint Idole Ultrasta ole saatavilla kuin kolmea sävyä ja Teint Miraclestakin vain yhtä, joka voi olla ihan mikä tahansa, sillä sitä ei ole määritelty sivuilla...

Jos ei tästä postauksesta nyt sitten siis teille muuta hyötyä ollut, niin ainakin vinkkaan tästä:


Eli Sokoksen nettisivuillakin ovat meneillään  loppu viikon ajan Asiakasomistajapäivät, jolloin kaikista normaalihintaisista tuotteista saa -15% alennusta ja postikulutkin ovat ilmaiset!

Pienellä alennuksella sen meikkivoiteen voi sitten jo ostaa vaikka täysikokoisenakin!

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! :) Toivottavasti sävy vain osuisi nappiin.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Tiesitkö muuten, että Sokoksen verkkokaupassa toimii aivan uudenlainen live chat-kauneusneuvonta arkisin klo 9-17? :)

  VastaaPoista
 3. Täytyy nyt kysyä kun en saanut oikein selville, eli käytätkö vielä mineraalimeikkejä? Jos et, niin mikset? :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin oon harkinnut jo kauan Lancomen ostamista ja nyt vihdoin päätin tilata omani netistä, ja alle neljänkympin! http://www.feelunique.com/p/Lancome-Photogenic-Lumessence-Foundation-SPF-15-30ml Vielä odotellaan paketin saapumista, mut suosittelen kyllä kaikille katselemaan myös ulkomaisista nettikaupoista, jos tuo 50 egeä ahdistaa (niinku mua) :)

  VastaaPoista

Sanottavaa tai kysyttävää? Mietittävää tai kommentoitavaa? Pohdittavaa tai ajatettelunaihetta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...