lauantai 3. marraskuuta 2012

Manikyyrikynä

Sain pari kuukautta sitten blogissani jo muutamaan kertaan mainitsemaltani Lontoossa toimivalta suomalaiselta JT Beauty Outlet -verkkokaupalta kokeiluuni muutamia kosmetiikkatuotteita ja niiden joukossa oli tämä tuote:


Nail White Pencil, merkkinä klassinen Constance Carroll.


Tiedättekö, minä en jotenkin ole koskaan osannut käyttää näitä tällaisia kyniä.


Näiden idea on simppeli: kynä kastellaan, jolloin siitä irtoaa hyvin väriä ja jonka jälkeen sillä väritetään kynnen vapaa alapinta. Ja lopputuloksen pitäisi olla kiva. Ei minulla vaan koskaan.


Sotken ihon valkoiseksi. Vaalea sävykään ei kuulla kynteni läpi oikeastaan yhtään. Koen tuotteen jotenkin hyödyttömäksi.

Ja silti kuulen näistä paljon kehuja. Vian on pakko siis olla minussa.


Jos joku teistä siis on vastaavien kynien aktiivikäyttäjä tai muuten vaan hallitsette homman, niin antakaa kaikki vinkkinne julki!

TAHDON oppia käyttämään tätä!

23 kommenttia:

 1. Ihan samat fiilikset täällä! Ostin keväällä Lontoossa käydessä Bootsista vastaavan (merkkiä en muista, hinta tais olla viiden punnan kieppeillä - ehkä Sally Hansen?) ja ajattelin että varmaan ihan tosi näppärä kapistus ja saa nopeesti siistit kynnet. Mutta mulla ainakaan ei toimi sitten yhtään! Juurikin niin et se valkonen väri hädin tuskin näkyy kynnen läpi ja sotken sillä myös sormenpään. Ja pahinta on se tunne niin kun olis raapinu taululiitua kynnellä, ja mä myös tunnen sen valkosen siellä kynnen alla :D ite oon tosi tarkka että kynnenaluset on puhtaat ja toi oikeesti häiritsi mua niin että pesin saman tien puhtaaks kynnenaluset, en vaan voinut elää sen kanssa. Ja kaiken lisäks se ei meinannu lähteä eikä mulla siellä Lontoossa mitään kynsiharjaa ollut. Kamalat traumat siis olen saanut ;)

  - Heidi

  VastaaPoista
 2. Itsekin olen tuollaisen joskus ostanut, mutta lopputulos oli tismalleen sama kuin sinullakin. Vinkkejä vailla siis minäkin!

  VastaaPoista
 3. Olis ollu kiva nähdä tästä kuvaa kynsissä. Onko tätä muuten muissa väreissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis ongelmana oli, etten saanut tuota toimimaan tuon paremmin, joten parempia kuviakaan ei ollut tarjolla. :)

   Poista
 4. mäkään en oo koskaan tajunnut näiden ideaa, tai siis saanut toimimaan! :c

  VastaaPoista
 5. Minussa nuo kynät herättää vain ällötysreaktion. En halua sotkea kynsieni alle yhtään mitään ylimääräistä keräämään bakteereita..

  VastaaPoista
 6. Muistan nähneeni näitä jo 90-luvulla. En tosin oo koskaan kokeillut. Idea toki on hyvä, varmasti näyttää kynnet siistimmiltä.

  VastaaPoista
 7. Yhtä tumpelo, en ole oppinut käyttämään.

  VastaaPoista
 8. Muistan, että mun äidillä oli tällläinen joskus 90-luvulla. Merkki tais olla Yves Rocher. Itse näppäränä tyttönä (taisin olla jotain 6 tai 7 vuotta) värittelin valkoisen osan kynnen PÄÄLTÄ ja ajattelin, että ompa tökerön näköistä.. :D Olin siis tähän päivään asti luullut, että noita käytetään juurikin kynnen päällä. Tämä valaisi paljon asiaa :D
  Toisaalta, ei minkään tunkeminen kynnen alaosaan kuulosta kyllä hyvältä..

  VastaaPoista
 9. Tarkoitus on värjätä kynnen alapuolta jotta saisi ranskalais manikyyrin tyyliset valkoiset kynnet tai vaalentaa kellertävät tahraiset kynnet kuten tupakoitsioilla saattaa olla. Ei tulos ole kuitenkin sen kummoisempi, sillä ei jaksa hangata kynsiään edes takaisin niin monta kertaa , jotta saisi hyvän tuloksen. Rimmelilläkin on sellainen kynä.

  VastaaPoista
 10. Bloggerin pikkukuvasta luulin tuota ensin raskaustestiksi! :D Joo mäkään en ymmärrä noita kyniä, mulla oli Mavalan vastaava ja pelkää sotkua sillä sai aikaiseksi..

  VastaaPoista
 11. Paaaljon pidemmille kynsille tarkoitettu.

  VastaaPoista
 12. Mä olen aina käyttänyt omaa vastaavaani kuivana, niin se ainakin mulla toimii hyvin :) Ja sormea ei sotke kun vetää saman käden peukulla sitä ihoa syrjään ennen ku tökkää kynän kynnen alle :)

  VastaaPoista
 13. Mulla on ollut tollanen Yves Rocherilta 90-luvulla :D Ei toiminut silloin, en oo kokeillut uudelleen. Enkä kokeile, tämän blogauksen perusteella. :)

  VastaaPoista
 14. Apua ei jukranpujut kun tipahdin sohvalta!!!! Oon monet kerrat kironnut koko kynäideaa mutta oon värittänyt kynnen yläosaa : DDDDD Pitääkin joku kerta kokeilla uusiks ja tällä kertaa ihan oikeaan tarkoitukseen eli sinne kynnen alle.
  -Kepa

  VastaaPoista
 15. Joo sama vika. Vaikka olisi pitkätkin kynnet, haluaisin väriä siihen kasvavan kynnen ja "lihan" reunaankin asti, mutta ei sitä vain sinne saa. Lisäksi en minäkään tykkää että kynsine alla on mitään *askaa, joten ihan susi tuote. En kyllä osaa heittää kylmästi kynää mäkeenkään kun odotan jotan maagista valaistumista sen käytössä, joten tuollahan tuo kynsivälinepussukassa homehtuu tien kuinka monennetta vuotta.
  -Herttarouva

  VastaaPoista
 16. Itse sain nämä joskus hopeisella 90-luvulla toimimaan niin, että värittelin kynnenaluset ronskisti (kuten kuvassasi) ja sitten pyyhin ylimääräiset värit iholta sipaisemalla sormenpäätä märällä pumpulilapulla tai -puikolla. Mikään kestoratkaisu tämä kynä ei ole, mutta kovassa kiireessä, paniikkitilanteessa, esim liikkuvassa autossa voisi toimia. :)

  VastaaPoista
 17. Juu noi kynät on ihan paskoja, en tajua.

  VastaaPoista
 18. Hihii, minäkin katsoin ensivilkaisulla, että onpas korea raskaustesti! :D

  VastaaPoista
 19. Minäkin testasin vastaavaa yli 10 vuotta sitten, eikä kyllä toiminut ollenkaan. Ehkä ensimmäiset ½h pysyi jotenkin siistinä, mutta ei kestänyt. En ostaisi uudelleen.

  VastaaPoista
 20. Noh, minulla on paaaaljon pidemmät kynnet. Pelkkä kynsipeti esim peukalossa 2,3cm. Valkoista osaa vähintään 5mm (keskeltä eli kapeimmasta kohdasta mitattuna) Pisimmillään reilusti yli 1cm. Ja ihan luonnonkynnet. Eikä tuo toimi siltikään.

  Ei ole ikinä toiminut, säännöllisesti olen yrittänyt testata, mutta en vain osaa käyttää tuollaista. Saa aikaan ainoastaan epämiellyttävän moskan kynsien alle, eikä näy kynnestä läpi. Olen myös koittanut joskus (teininä muistaakseni) väritellä tuolla kynnen päältä. Se toimi jotenkuten, jos heti kiinnitti päällyslakalla. Muutoin en vaan osaa.
  -Tiia

  VastaaPoista
 21. Itsekin omistan tuommosen ja ainoo mikä kynässä toimii on tuo korkki. Sillä saan likasuudet pois kynnen alta!
  Sitten kun aluset on aivan puhtaat niin ainakin itse saan pienen värimuutoksen kynsiin, mutta en minäkään tätä nyt maailmaa mullistavana tuotteena pitäis...:)
  -Henna

  VastaaPoista

Sanottavaa tai kysyttävää? Mietittävää tai kommentoitavaa? Pohdittavaa tai ajatettelunaihetta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...