lauantai 8. joulukuuta 2012

Vaniljaomena

Yves Rocherilta vähän aikaa sitten saamieni tuotteiden joukossa oli mukana tuoksukynttilä. 


Oli mielenkiintoista huomata, että paitsi meikkejä ja ihonhoitoa sekä nykyään myös ravintolisiäkin myyvä merkki on tuonut jouluksi markkinoille tuoksukynttilän! (Tosin toihan Make Up Storekin joitakin vuosia sitten tuoksukynttilöitä myyntiin ja näyttääpä niitä löytyvän Yves Rocherin sivuilta pari entuudestaankin.)


Kynttilä ei kuitenkaan ollut mikä tahansa kynttilä, vaan kausituotteena myytävän Apple Delight -linjan tuoksulla varustettu ihanuus. Omenaisen vaniljainen tuoksu on ihanan pehmeä ja kevyt ja koska itse rakastan sekä omenan että vaniljan tuoksua, on tämä ollut täysin nappi tuote kotiini.


En ole aiemmin ollut kynttiläihminen, mutta koleassa Lontoossa asuessani olen innostunut kynttilöistä. Ne lämmittävän huonetta mukavasti ja niiden valo tuo ihanan tunnelman. Kynttilät näyttävät myös mukavilta sisustuselementeiltä. 


En ole aiemmin innostunut tuoksukynttilöistä, sillä usein niiden tuoksut ovat niin pistävän vahvoja, että koko huone tuoksuu jo liikaakin -ja myös ihan liian pitkään! Apple Delight tuoksui kuitenkin mukavan maltillisesti ja sai minut innostumaan tuoksukynttilöistä enemmänkin.


Sain itse kokeiltavakseni myös samalla tuoksulla varustetun suihkugeelin ja huomasinpa, että saatavilla on myös Apple Delight-linjan EdT, kylpykuulia, saippuaa sekä vartalokuorintaa.

Nam!


Miten on, oletteko te tuoksukynttiläihmisiä tai kynttiläihmisiä ylipäätänsäkään?

14 kommenttia:

 1. Heips! Olisin kiinnostunut hankkimaan hiusnaamion. omat hiukset on hiukan karhean tuntuiset, joten ajattelin, että ne tarvihtis kosteutta(?), joten onko sulla suositella jotain Prismasta/Citymarketista saatavaa hiusnaamiota? Harmi, kun glossy.fi lopetettiin, yleensä ongelmanratkaisutt olen löytänyt sieltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä minulla on hieman huono tietämys markettien kosteusnaamiovalikoimista... Monien Prismojen yhteydessä on myös kampaamotuotteita myynnissä ja sitä kautta Cutrinia, jonka vihreä Greenism-linjan kuivien hiusten naamio ainakin on huippu. :)

   Poista
  2. okei, pitääs käydä kattoo, jos hinta miellyttää niin saattaa tarttua mukaankin. :D

   Poista
 2. Marraskuun puolivälistä-tammikuun puoliväliin olen kynttiläihminen, tuoksukynttilöissä en ole vielä kohdannut sellaista jonka läsnäoloa sietäisin.

  VastaaPoista
 3. Enemmän mua ihmetytti Partylite kuvastossa ollut huulikiilto. Harvoin tekee mieli sanoa teinimäisesti mut nyt pääsi suusta WTF? Kynttiläfirmalla huulikiiltoa?

  VastaaPoista
 4. hääh, mistä ihmeestä sä olet onnistunut löytämään sellasia tuoksukynttilöitä jotka muka oikeesti tuoksuu huoneessa ilman että menee ihan lähelle nuuskimaan? :D kun itellä taas just päinvastanen ongelma. vai onko meillä sitten vaa liian iso talo... :D

  VastaaPoista
 5. Viimeisimmät kokemukseni olivat Ikean vihreistä omenakynttilöistä, jotka vaan tuoksuivat, tuoksuivat ja tuoksuivat vaikka en polttanutkaan niitä. Käytin niitä vessanraikastimina... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean tuoksutuikut tuoksuu ja tuoksuu ja tuoksuu... Kävin just ostamassa vanilja ja omena-kanelin tuoksuisia.
   Sama homma, että ripottelen niitä vessaan ilmanraikastimiksi ja polttelen niitä sitten vessassa yksi kerrallaan.

   Poista
  2. Monesti ne tuoksukynttilät ei poltettaessa enää tuoksu miltään, mutta tuoksuvat tosi vahvoilta polttamatta. Esim juuri ikean. Eritoten ne punaiset.

   Poista
 6. Minä pidän tuoksukynttilöistä, kokemusta on lähinnä Partyliten ja Pentikin tuotteista. Kaikille ne eivät kuitenkaan sovi, mutta mennäänkö tässä taas liiallisuuksiin:

  http://www.aamulehti.fi/Terveys/1194780024839/artikkeli/allergia-+ja+astmaliitto+tuoksukynttiloille+myyntikielto.html

  (Miten tähän saa liitettyä linkin linkkinä????)

  VastaaPoista
 7. Suurin osa tuoksukynttilöistä haisee niin pahalle, että niitä ei voi pitää sisätiloissa. Dermosilin uusin joulupakkauksessa ollut viikunantuoksuinen sai aikaan päänsäryn parin minuutin palamisajalla..
  Kiinnostaisi tuo Apple delight, mutta veikkaan, että migreenioireita seuraisi siitäkin, joten tyydyn nauttimaan mehiläisvaha- ja muiden luomukynttilöiden vienosta tuoksusta.

  VastaaPoista
 8. Ois kiva nähdä videoo taas joskus...

  VastaaPoista

Sanottavaa tai kysyttävää? Mietittävää tai kommentoitavaa? Pohdittavaa tai ajatettelunaihetta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...