keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Housut kosteina

Oh dear God, meidän kuivaihoisten tarpeita on lähdetty täyttämään!

Tällä kertaa apu tulee kosmetiikkamaailman ulkopuolelta vaateteollisuuden nurkkauksesta.

Wrangler on nimittäin keksinyt kosteuttavat farkut.


Kosteuttavia sukkahousujahan on jo ollut myynnissä jonkun aikaa (onko joku kokeillut, ovatko ne oikeasti tuntuneet kosteuttavilta tai edes vähemmän kuivattavilta?), mutta kosteuttavat farkut ovat jo aivan uusi juttu.

Saatavilla on kolmea eri laatua, joista yksi lupaa jopa auttaa selluliittiin!

Farkuista voi lukea lisää esimerkiksi tästä Voguen artikkelista.

Miten on, lähtevätkö farkut ostoskoriin?

13 kommenttia:

 1. Taidanpa jättää väliin. Hilpeyttä herätti kyllä ajatus farkuista, jotka auttaisivat selluliittiin. Olisko niissä sitten siellä sisäpuolella jotain nystyröitä, jotka hierois selluliittialuetta parantaen sen verenkiertoa? :D

  VastaaPoista
 2. En itse ole kuullut edes kosteuttavista sukkahousuista :0 ! Aivan uusi juttu , kuulostaa mielenkiintoiselta. Tosi kiva blogi tää vaikka aikas kauvan olen jo blogiasi lukenut nyt sen vasta sanon :D ! Käy sekkaa
  kosmetiikkabloggausta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Tulee mieleen et ne on jotenkin tahmeet tai nahkeat sisältä...? Entäs kun hikoilee, kuinka se kosteuttava ainesosa reagoi siihen? Vähän kyllä arveluttaa, itselläni ihan älyttömän kuiva iho ja taiveihottumaa jaloissa, pelottaa vähän mitä tapahtuis jos noita kokeilisin. Loistava idea kyllä jos toimisivat! :)

  VastaaPoista
 4. En ole kokeillut, enkä varmaan tule niin tekemäänkään. Tulee lähinnä mieleen, että mitäköhän kemikaaleja niissä on, ja miten sitten, kun ne farkut pesee, katoaako kosteuttava vaikutus. Tulee vähän mieleen kuva farkuista, jotka ovat jotenkin nihkeät ja rasvaisen tuntuiset, heh! Ehkä kuitenkin jatkossakin rasvaan jalat ihan erikseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin jostain noista farkuista että niistä lähtee se kosteuttava vaikutus pesun yhteydessä, mutta ne kestäis pari (tai enemmän en muista montako pesukertaa siin kerrottii) pesua kai..
   Juu ja mä pysyn ihan jalkojen rasvaamises

   Poista
  2. Tuolta Virven antamasta linkistä löytyy lisätietoa. "The effects of the ingredients last up to 15 days, but a reload spray will also available to buy - meaning that the formula lasts between 67 and 95 wears."

   Ja nihkeästä tunteesta ei mainittu, sen sijaan:

   "They definitely feel cooler than regular jeans," said Lizzie Jagger in a film to promote the style.

   Poista
 5. Heh joo, näistä höpistään nyt joka paikassa. Toki kiinnostaa! Vaikutus häviää pesujen myötä mutta on saatavilla myös erikseen sitä kosteutussuihketta. :)

  VastaaPoista
 6. en tule ostamaan, vartalovoiteilla pärjätään.. :P

  VastaaPoista
 7. Mutta eihän ne farkut kovin pitkä ikäiset ole, kun jos ne pesee niin eikö ne kosteuttavat ainesosat katoa. Ja tuo hikoilu ja tahmeus kyllä myös epäilyttää...

  VastaaPoista
 8. Hahhah otsikointisi on kyllä parhautta :D!

  -Sara

  VastaaPoista
 9. Tulee vaan mieleen, että näinkö valmis maailma on ettei oikeita ongelmia tarvitse enää ratkaista. Tuskin apua niille, joille kuiva (esim. atooppinen) iho on ongelma, joten lähinnä pilipali-hypetystä. Mutta jos ihmisillä ei pahempia ongelmia elämässään ole, kuin hankkia nämä "ehdottoman tärkeät" housut itselleen, niin hyvä hänelle. Kauneushömpötys on ihanaa, mutta joku raja kuitenkin :)

  VastaaPoista

Sanottavaa tai kysyttävää? Mietittävää tai kommentoitavaa? Pohdittavaa tai ajatettelunaihetta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...