torstai 14. helmikuuta 2013

Schiap!

Siis saako ystävänpäivänä muka edes postata mistään muusta kuin pinkeistä tai punaisista asioista? 

No ei tietenkään!

Tästä johtuen postaan tänään (jälleen) eräästä huulipunasävystä, joka myös on jo lähes kulttituotteen maineessa (opin sen Allure-lehdeltä), mutta josta en ollut itse aiemmin kuullutkaan. Ja jonka siitä kuultuani päätin ehdottomasti haluavani huulipunakokoelmiini. Siitäkin huolimatta, että ne olivat jo valmiiksi aivan liian täydet enkä edes ollut varma, olisiko sävy sittenkään edes minun juttuni. Mutta kun se vaan näyttää niin ihanalta.

Kyseessä on Nars-merkin huulipuna sävyssä Schiap.Tämä pinkki on niin pinkki, että lähes jo ihan oksettaa. Ja silti se vaan näyttää niiiin coolilta!

Siis aivan unelmapinkki. Ei mikään Barbie-pinkki silti. Eikä varsinkaan mikään ruotsalainen kotiäiti Hollywoodissa -pinkkikään. Sävy on toisin sanoen vaan ihan täydellinen.

Koska en tässäkään yhteydessä viitsi julkaista blogissani toisten bloggaajien meikkikuvia, vinkkaan teidät katsomaan tuota täydellistä sävyä esimerkiksi Temptalian sivustolle. Lisäksi voitte jälleen antaa Googlen laulaa ja miettiä, mitä mieltä itse olette Schiapista.

Kolahtiko sävy muihin? Tiesittekö tämän täydellisen pinkin sävyn olemassaolosta ennen?

10 kommenttia:

 1. Ai kamala, mulle tuli eka tästä mieleen pornoleffat... :D Tuo kuuluu mulla kategoriaan "ihan kiva", mutta ei kyllä sovi läheskään kaikille. Päinvastoin, pitää olla tosi varovainen tuollaisen värin käytössä.

  VastaaPoista
 2. Luulen, että itselläni tälle olisi käyttöä vain, jos haluaisin pukeutua Nicki Minajiksi. Eli vähän liian HC meikäläiselle arkikäyttöön. :D

  VastaaPoista
 3. Sä olen löytänyt toisen ysäripunan :-)

  VastaaPoista
 4. Uuh, on kyllä ihana! YSL:lä on myös samankaltainen sävy... Ovat varmaan aika lähellä toisiaan!

  VastaaPoista
 5. Arvaappa mulla on ongelma! Oon itekkin Britanniassa (skotlannissa tarkemmin) enkä löydä mistään Duo-ripsiliimaa... Ootko sattunut missään näkemään sitä myynnissä, tai vaihtoehtoisesti jotain toista yhtä hyvää liimaa irtoripsille?

  VastaaPoista
 6. Kyseinen sävy ei sinänsä tunnu ihan omalta, mutta paras koskaan omistamani tai kokeilemani huulipuna on Narsin (Red Lizard, peittoaa esim. Macin vastaavahkon mattapunaisen Ruby Woon 100-0 ihan kaikilla sektoreilla). Sinänsä tekisi mieli laajentaa kokemuksia Narsin huulipunista. Narsin huulikiillot sen sijaan tuntuvat aina haisevan märälle lampaalle..

  VastaaPoista
 7. Nää on niitä sävyjä jotka näyttää ihanilta hylsyissä, muttei todellisuudessa sovi kovin monelle ihmiselle...

  VastaaPoista
 8. Narsin huulipunista joka toinen sävy tuntuu olevan "kulttituote", riippuen keneltä kysyy tai mistä lehdestä lukee. Heat Wave esim. oli viime kesänä kaikkien huulilla, samoin se joku luumunvärinen oli viime talvena "kulttituote".

  VastaaPoista
 9. Hei, jossain blogissa puhuttiin että neulashin koostumus olisi muuttunut? Onko näin? Itsellä ripsipidennykset pahoinpidelleet aika hyvin omat ripset ja nyt tarvitsisin jotain jolla saisin taas ripset näyttämään normaaleilta eikä siltä että joku on ne leikannut kaikki tismalleen samanpituisiksi tyngiksi...

  VastaaPoista
 10. Tahtoo kuvan! Se on ihana väri! Tyylikäs pinkki. Itselle tosin liian kylmä.
  Tänään tulee taas lisää Narsia postissa. :) Uusi valoa heijastava puuteri mm.

  VastaaPoista

Sanottavaa tai kysyttävää? Mietittävää tai kommentoitavaa? Pohdittavaa tai ajatettelunaihetta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...